Regisztrálok

Érdeklődőknek

Az Olcsóbbat.hu-ról

Az Olcsóbbat.hu az egyik legismertebb ár-összehasonlító oldal, Central Médiacsoport portfólió tagja, amely a magyar internetezetők több mint 70%-át éri el. Rajtunk keresztül webáruházának termékei olyan oldalakon jelenhetnek meg termékdobozokban mint a Startlap, a Vezess.hu vagy a nlc.hu.Emellett a belistázott webáruházakat megjelenítjük a Kirakat.hu ár-összehasonlító oldalon is.

A megjelenésről

A termékek feldolgozásához egy CSV vagy XML formátumú terméklistát kérnünk partnereinktől, az oldalunkon megjelenő termékeket és ezek árait a terméklista alapján minden hajnalban automatikusan frissítjük. Amennyiben lehetőség van rá, az XML terméklista elkészítését javasoljuk, hiszen csak ebben tudja megadni a kiegészítő adatokat.

Rendszerünk nagyon rugalmas, amennyiben szerepelnek bármely más magyarországi ár-összehasonlító oldalon, valószínűleg el tudjuk fogadni azt ott használt terméklistát is. Kérjük, küldje el nekünk az feed URL elérhetőségét a boltok@olcsobbat.hu címre. A bővített adatok (szállítási idő, szállítási költség) megadására azonban csak az Olcsóbbat.hu specifikációja alapján elkészített feeddel van lehetőség.

A specifikáció letöltéséhez klikkeljen ide

Az elszámolásról

Az elszámolás átkattintás alapon működik, az előre feltöltött kreditegyenlegből kerül levonásra az átkattintási díj. A minimálisan feltölthető összeg 10.000 kredit, ami nettó 10.000 Ft-nak felel meg. Számlaigénylésre a partnerportálon való belépés után van lehetőség, amennyiben egy céghez több webáruház tartozik, lehetőség van a kreditek szétosztására.

Mérési algoritmusunk az egyik legszigorúbb a magyar ár-összehasonlító oldalak között, Google Analytics Visitekhez van igazítva, amiről itt olvashat bővebben.

Egyes kategóriákban van lehetőség jutalék alapú megjelenést választani. Ebben az esetben nem vonunk le átkattintási díjat, hanem vásárlás esetén vonunk le jutalékot az előre feltöltött kreditegyenlegből. A jutalék alapú megjelenésről itt tud tájékozódni.

Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük keressen minket a boltok@olcsobbat.hu e-mailcímen, vagy kérjen visszahívást.

9 éve vagyunk a piacon és nagyon fontos számunkra a vevő elégedettsége, akik nélkül sehol nem lennénk. Ahhoz, hogy a vevő elégedett legyen, jó áron értékesíthető és jó ár-értékarányú termék kell! A kettő nem összekeverendő! A kettő kell, hogy érvényesüljön egyszerre... Viszont ahhoz, hogy megtaláljanak minket, mindenképpen kell hozzá egy profi partner! Saját mérések alapján az Olcsobbat.hu hozta a legjobb vevői statisztikát és kézzel fogható vásárlásokat egyben!

Traffipaxbolt

A PC-Platinum Kft. (www.pcplatinum.hu) maximálisan elégedett az olcsobbat.hu szolgáltatásaival. illetve a kollégák hozzáállása is teljesen segítőkész és kielégítő minden alkalommal! Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek a szolgáltatásaikat, hiszen gyorsak, precízek és mindig azt kapjuk, amit várunk!

Farkas Edit
pcplatinum.hu

Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.

Kozma Zoltán
eStock.hu

Kiemelt partnerünk