Regisztrálok

Kiemelés

Kiemelések

 • Tapasztalataink és partnereink visszajelzése szerint az első 1-3 helyen szerepelő ajánlat kapja a legtöbb, és a legjobb vásárlási konverzióval bíró átkattintást. A boltok hirdetési hatékonyságának növelése érdekében, a termék-végoldalakon csak az első három helyen lehet kiemelten megjelenni.
 • A termék-végoldali kiemelt helyekre a boltok szorzók megadásával licitálnak, amellyel megadhatják hogy a kategória CT árához képest maximum mekkora CT árat hajlandóak fizetni.
 • A licitszorzó nagyságától függetlenül, mindig az adott pozíció eléréséhez szükséges minimális szorzót vesszük figyelembe.

Kategória színtű kiemelés

 • A kiválasztott kategóriák licitszorzóját megadva beállíthatja, hogy maximum mennyit szán a kategóriában szereplő termékeire történő átkattintásra.
 • Kategória kiemelés esetén a beállított licit a kategóriában található összes termékre érvényes lesz a termék-végoldalakról történő átkattintásokkor.

Termék szintű kiemelés

 • Emelje ki a legfontosabb termékeit, amiből esetleg nagyobb árukészlete van, vagy még többet szeretne eladni. Termék szintű kiemelés esetén lehetősége van kategóriánként akár csak 1-1 terméket kiemelni.
 • A termék szinten beállított licit mindig felülírja a kategória szintű licitet.

Listaoldali kiemelés

 • Nem csak a termék-végoldalakon emelheti ki az ajánlatát a versenytársak elé, de már a termékeket felsoroló kategória lista oldalon is előre kerülhet a webáruházával.
 • A listaoldalakon csak 1 kiemelt hely van, ahova a kiemelést kérő boltok ajánlatai rotálódva kerülnek be.
 • A listaoldali kiemelés az adott kategória alapárán (0-33 Ft között változik) kerül elszámolásra.
 • A listaoldali kiemelés feltétele legalább egy kategória vagy terméklicit beállítása.

A kiemelések beállításához kérjük jelentkezzen be a webáruház fiókjába, és a kiemelési menüpontban tudja megadni a licitszorzókat, illetve bepipálni ha kéri a listaoldali kiemelést.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a boltok@olcsobbat.hu címen, vagy kérjen visszahívást.

9 éve vagyunk a piacon és nagyon fontos számunkra a vevő elégedettsége, akik nélkül sehol nem lennénk. Ahhoz, hogy a vevő elégedett legyen, jó áron értékesíthető és jó ár-értékarányú termék kell! A kettő nem összekeverendő! A kettő kell, hogy érvényesüljön egyszerre... Viszont ahhoz, hogy megtaláljanak minket, mindenképpen kell hozzá egy profi partner! Saját mérések alapján az Olcsobbat.hu hozta a legjobb vevői statisztikát és kézzel fogható vásárlásokat egyben!

Traffipaxbolt

A PC-Platinum Kft. (www.pcplatinum.hu) maximálisan elégedett az olcsobbat.hu szolgáltatásaival. illetve a kollégák hozzáállása is teljesen segítőkész és kielégítő minden alkalommal! Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek a szolgáltatásaikat, hiszen gyorsak, precízek és mindig azt kapjuk, amit várunk!

Farkas Edit
pcplatinum.hu

Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.

Kozma Zoltán
eStock.hu

Kiemelt partnerünk