AZ OLCSÓBBAT.HU-RÓL

Az Olcsóbbat.hu az egyik legismertebb ár-összehasonlító oldal, Central Médiacsoport portfólió tagja, amely a magyar internetezetők több mint 70%-át éri el. Rajtunk keresztül webáruházának termékei olyan oldalakon jelenhetnek meg termékdobozokban mint a Startlap, a Vezess.hu vagy a nlc.hu. Emellett a belistázott webáruházakat megjelenítjük a Kirakat.hu ár-összehasonlító oldalon is.A MEGJELENÉSRŐL

A termékek feldolgozásához egy CSV vagy XML formátumú terméklistát kérnünk partnereinktől, az oldalunkon megjelenő termékeket és ezek árait a terméklista alapján minden hajnalban automatikusan frissítjük. Amennyiben lehetőség van rá, az XML terméklista elkészítését javasoljuk, hiszen csak ebben tudja megadni a kiegészítő adatokat.

Rendszerünk nagyon rugalmas, amennyiben szerepelnek bármely más magyarországi ár-összehasonlító oldalon, valószínűleg el tudjuk fogadni azt ott használt terméklistát is. Kérjük, küldje el nekünk az feed URL elérhetőségét a boltok@olcsobbat.hu címre. A bővített adatok (szállítási idő, szállítási költség) megadására azonban csak az Olcsóbbat.hu specifikációja alapján elkészített feeddel van lehetőség.

A specifikáció letöltéséhez klikkeljen ideAZ ELSZÁMOLÁSRÓL

Az elszámolás átkattintás alapon működik, az előre feltöltött kreditegyenlegből kerül levonásra az átkattintási díj. A minimálisan feltölthető összeg 10.000 kredit, ami nettó 10.000 Ft-nak felel meg. Számlaigénylésre a partnerportálon való belépés után van lehetőség, amennyiben egy céghez több webáruház tartozik, lehetőség van a kreditek szétosztására.

Mérési algoritmusunk az egyik legszigorúbb a magyar ár-összehasonlító oldalak között, Google Analytics Visitekhez van igazítva, amiről itt olvashat bővebben.

Egyes kategóriákban van lehetőség jutalék alapú megjelenést választani. Ebben az esetben nem vonunk le átkattintási díjat, hanem vásárlás esetén vonunk le jutalékot az előre feltöltött kreditegyenlegből. A jutalék alapú megjelenésről itt tud tájékozódni.Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük keressen minket a boltok@olcsobbat.hu e-mailcímen, vagy kérjen visszahívást.

Belépés
A használat megkezdésével elfogadja az Olcsóbbat 2012. július 21-edikétől hatályos Általános Szerződési Feltételeit.

Dévavári Dezső

Tel.:+36 30 594 4178
E-mail:dezso.devavari@olcsobbat.hu

Elégedett ügyfeleink mondták:

  • 9 éve vagyunk a piacon és nagyon fontos számunkra a vevő elégedettsége, akik nélkül sehol nem lennénk. Ahhoz, hogy a vevő elégedett legyen, jó áron értékesíthető és jó ár-értékarányú termék kell! A kettő nem összekeverendő! A kettő kell, hogy érvényesüljön egyszerre... Viszont ahhoz, hogy megtaláljanak minket, mindenképpen kell hozzá egy profi partner! Saját mérések alapján az Olcsobbat.hu hozta a legjobb vevői statisztikát és kézzel fogható vásárlásokat egyben!

  • „Az olcsobbat.hu oldallal ével óta tart az együttműködésünk. A közelmúltban jelentős fejlesztéseken ment át az oldal, ami csak az előnyükre vált. Az összehasonlító oldalak közül az egyik legmegbízhatóbb felület, ahol rugalmasan kezelik az egyedi kéréseket is. Remélem meg tudják tartani ezt a színvonalat és még sokáig tudunk együtt előre haladni.

  • Tavaly november óta vagyunk aktív felhasználói az Olcsobbat.hu ár-összehasonlító portálnak. Azóta is elégedett partnerként folyamatosan jelen vagyunk az oldalon, kiemelési beállításunkkal pedig még több vásárlót érünk el sikeresen. Kérdéseinket és problémáinkat gyorsan és rugalmasan kezelik, ezért a jövőben is szívesen dolgozunk az Olcsóbbat.hu csapatával.


Kiemelt partnerünk:

Együttműködő partnereink: