Jutalék Alapú Megjelenés (JAM)

Az ár-összehasonlító oldalak közül egyedülálló módon, az Olcsóbbat.hu rendszerében partnereink választhatnak a jutalék alapú és az átkattintás alapú (CT) elszámolás között.

Több mint 1600 termékkategória elérhető jutalékos rendszerben. Ebben az esetben nem átkattintás alapon történik az elszámolás, hanem vásárlás utáni jutalék alapon.


  • A részvételhez egy konverzió követő kód beépítése szükséges, amelyet e-mailben tudunk elküldeni a regisztrációval rendelkező partnerinknek.

A konverzió követő kód segítségével kerülnek elszámolásra az olcsóbbat.hu oldalról érkező látogatók által generált vásárlások után a jutalékok. A kódot a webáruház felületén a megrendelés visszaigazolásakor betöltődő oldalba kérjük beilleszteni (Thank you page).

  • Amennyiben az érdeklődő más terméket vásárol meg, mint amire átkattintott az oldalunkról, vagy több termék is van a kosárban, akkor is csak az után a termék után kerül a jutalék elszámolásra, amelyet az Olcsóbbat.hu-ról talált meg. A jutalék összege az előre feltöltött kreditegyenlegből kerül levonásra, és a termék bruttó eladási árából kerül kiszámításra.


  • Jutalék alapon elérhető termékkategóriák listája és a jutalékok mértéke:

olcsobbat_jutalek_alapu_kategoriak.pdf


A fenti termékek megjelenítése esetén, amennyiben a partnerünk a jutalékos megjelenést választja, nem számolunk el átkattintási díjat. A fenti táblázatban nem szereplő termékek továbbra is csak átkattintás alapon jeleníthetőek meg.


  • A jutalékos programban való részvétel feltétele az Olcsóbbat.hu logójának kihelyezése és a konverzió követő kód beépítése.


Kérjük, jelezze részvételi szándékát a boltok@olcsobbat.hu e-mail címen, vagy kérdés esetén keressen minket bizalommal.


Belépés
A használat megkezdésével elfogadja az Olcsóbbat 2012. július 21-edikétől hatályos Általános Szerződési Feltételeit.

Gojdár Tamás

Tel.:+36 30 594 4178
E-mail:tamas.gojdar@olcsobbat.hu

Elégedett ügyfeleink mondták:

  • „Az olcsobbat.hu oldallal ével óta tart az együttműködésünk. A közelmúltban jelentős fejlesztéseken ment át az oldal, ami csak az előnyükre vált. Az összehasonlító oldalak közül az egyik legmegbízhatóbb felület, ahol rugalmasan kezelik az egyedi kéréseket is. Remélem meg tudják tartani ezt a színvonalat és még sokáig tudunk együtt előre haladni.

  • Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.

  • Tavaly november óta vagyunk aktív felhasználói az Olcsobbat.hu ár-összehasonlító portálnak. Azóta is elégedett partnerként folyamatosan jelen vagyunk az oldalon, kiemelési beállításunkkal pedig még több vásárlót érünk el sikeresen. Kérdéseinket és problémáinkat gyorsan és rugalmasan kezelik, ezért a jövőben is szívesen dolgozunk az Olcsóbbat.hu csapatával.


Kiemelt partnerünk:

Együttműködő partnereink: