Jutalék Alapú Megjelenés (JAM)

Az ár-összehasonlító oldalak közül egyedülálló módon, az Olcsóbbat.hu rendszerében partnereink választhatnak a jutalék alapú és az átkattintás alapú (CT) elszámolás között.

Több mint 1600 termékkategória elérhető jutalékos rendszerben. Ebben az esetben nem átkattintás alapon történik az elszámolás, hanem vásárlás utáni jutalék alapon.


  • A részvételhez egy konverzió követő kód beépítése szükséges, amelyet e-mailben tudunk elküldeni a regisztrációval rendelkező partnerinknek.

A konverzió követő kód segítségével kerülnek elszámolásra az olcsóbbat.hu oldalról érkező látogatók által generált vásárlások után a jutalékok. A kódot a webáruház felületén a megrendelés visszaigazolásakor betöltődő oldalba kérjük beilleszteni (Thank you page).

  • Amennyiben az érdeklődő más terméket vásárol meg, mint amire átkattintott az oldalunkról, vagy több termék is van a kosárban, akkor is csak az után a termék után kerül a jutalék elszámolásra, amelyet az Olcsóbbat.hu-ról talált meg. A jutalék összege az előre feltöltött kreditegyenlegből kerül levonásra, és a termék bruttó eladási árából kerül kiszámításra.


  • Jutalék alapon elérhető termékkategóriák listája és a jutalékok mértéke:

olcsobbat_jutalek_alapu_kategoriak.pdf


A fenti termékek megjelenítése esetén, amennyiben a partnerünk a jutalékos megjelenést választja, nem számolunk el átkattintási díjat. A fenti táblázatban nem szereplő termékek továbbra is csak átkattintás alapon jeleníthetőek meg.


  • A jutalékos programban való részvétel feltétele az Olcsóbbat.hu logójának kihelyezése és a konverzió követő kód beépítése.


Kérjük, jelezze részvételi szándékát a boltok@olcsobbat.hu e-mail címen, vagy kérdés esetén keressen minket bizalommal.


Belépés
A használat megkezdésével elfogadja az Olcsóbbat 2012. július 21-edikétől hatályos Általános Szerződési Feltételeit.

Mészáros Annamária

Tel.:+36 30 594 4178
E-mail:annamaria.meszaros@olcsobbat.hu

Elégedett ügyfeleink mondták:

  • A PC-Platinum Kft. (www.pcplatinum.hu) maximálisan elégedett az olcsobbat.hu szolgáltatásaival. illetve a kollégák hozzáállása is teljesen segítőkész és kielégítő minden alkalommal! Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek a szolgáltatásaikat, hiszen gyorsak, precízek és mindig azt kapjuk, amit várunk!

  • 9 éve vagyunk a piacon és nagyon fontos számunkra a vevő elégedettsége, akik nélkül sehol nem lennénk. Ahhoz, hogy a vevő elégedett legyen, jó áron értékesíthető és jó ár-értékarányú termék kell! A kettő nem összekeverendő! A kettő kell, hogy érvényesüljön egyszerre... Viszont ahhoz, hogy megtaláljanak minket, mindenképpen kell hozzá egy profi partner! Saját mérések alapján az Olcsobbat.hu hozta a legjobb vevői statisztikát és kézzel fogható vásárlásokat egyben!

  • Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.


Kiemelt partnerünk:

Együttműködő partnereink: