Kiemelések, terméklista

KIEMELÉSEK

 • Tapasztalataink és partnereink visszajelzése szerint az első 1-3 helyen szerepelő ajánlat kapja a legtöbb, és a legjobb vásárlási konverzióval bíró átkattintást. A boltok hirdetési hatékonyságának növelése érdekében, a termék-végoldalakon csak az első három helyen lehet kiemelten megjelenni.
 • A termék-végoldali kiemelt helyekre a boltok szorzók megadásával licitálnak, amellyel megadhatják hogy a kategória CT árához képest maximum mekkora CT árat hajlandóak fizetni.
 • A licitszorzó nagyságától függetlenül, mindig az adott pozíció eléréséhez szükséges minimális szorzót vesszük figyelembe.

KATEGÓRIA SZINTŰ KIEMELÉS

 • A kiválasztott kategóriák licitszorzóját megadva beállíthatja, hogy maximum mennyit szán a kategóriában szereplő termékeire történő átkattintásra.
 • Kategória kiemelés esetén a beállított licit a kategóriában található összes termékre érvényes lesz a termék-végoldalakról történő átkattintásokkor.

TERMÉK SZINTŰ KIEMELÉS

 • Emelje ki a legfontosabb termékeit, amiből esetleg nagyobb árukészlete van, vagy még többet szeretne eladni. Termék szintű kiemelés esetén lehetősége van kategóriánként akár csak 1-1 terméket kiemelni.
 • A termék szinten beállított licit mindig felülírja a kategória szintű licitet.

LISTAOLDALI KIEMELÉS

 • Nem csak a termék-végoldalakon emelheti ki az ajánlatát a versenytársak elé, de már a termékeket felsoroló kategória lista oldalon is előre kerülhet a webáruházával.
 • A listaoldalakon csak 1 kiemelt hely van, ahova a kiemelést kérő boltok ajánlatai rotálódva kerülnek be.
 • A listaoldali kiemelés az adott kategória alapárán (0-33 Ft között változik) kerül elszámolásra.
 • A listaoldali kiemelés feltétele legalább egy kategória vagy terméklicit beállítása.A kiemelések beállításához kérjük jelentkezzen be a webáruház fiókjába, és a kiemelési menüpontban tudja megadni a licitszorzókat, illetve bepipálni ha kéri a listaoldali kiemelést.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a boltok@olcsobbat.hu címen, vagy kérjen visszahívást.

Belépés
A használat megkezdésével elfogadja az Olcsóbbat 2012. július 21-edikétől hatályos Általános Szerződési Feltételeit.

Dévavári Dezső

Tel.:+36 30 594 4178
E-mail:dezso.devavari@olcsobbat.hu

Elégedett ügyfeleink mondták:

 • 9 éve vagyunk a piacon és nagyon fontos számunkra a vevő elégedettsége, akik nélkül sehol nem lennénk. Ahhoz, hogy a vevő elégedett legyen, jó áron értékesíthető és jó ár-értékarányú termék kell! A kettő nem összekeverendő! A kettő kell, hogy érvényesüljön egyszerre... Viszont ahhoz, hogy megtaláljanak minket, mindenképpen kell hozzá egy profi partner! Saját mérések alapján az Olcsobbat.hu hozta a legjobb vevői statisztikát és kézzel fogható vásárlásokat egyben!

 • „Az olcsobbat.hu oldallal ével óta tart az együttműködésünk. A közelmúltban jelentős fejlesztéseken ment át az oldal, ami csak az előnyükre vált. Az összehasonlító oldalak közül az egyik legmegbízhatóbb felület, ahol rugalmasan kezelik az egyedi kéréseket is. Remélem meg tudják tartani ezt a színvonalat és még sokáig tudunk együtt előre haladni.

 • Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.


Kiemelt partnerünk:

Együttműködő partnereink: