Olcsóbbat Vélemény program

Az Olcsobbat.hu weboldalt használók az árak összehasonlításán túl, döntésük meghozása előtt a boltról is igyekeznek megbízható információt szerezni.

Ha szeretné, hogy az Ön boltját még több vásárló értékelje, akkor csatlakozzon Vélemény-programunkhoz.

A programban résztvevő boltok vásárlói a vásárlást követő 8. napon e-mailes kérdőívben értékelhetik a bolt szolgáltatásait, illetve a megrendelt termékeket.

Csatlakozzon Ön is és kerüljön előnybe versenytársaival szemben!

Hogyan? A folyamat egyszerű:
  • általunk megadott véleménykövető kódot kérjük, illessze be saját oldalába, ehhez a beépítési útmutatót az Olcsóbbat.hu csapata biztosítja az Önök számára
  • a kód beépítése után kérdőívet küldünk az áruháza e-mail címéről, a bolttal és a termékkel kapcsolatban, a vásárlást követő 8. napon
  • kérdőívünkre tehát csak olyanok fognak válaszolni, akik ténylegesen vásároltak Öntől

Tegye ki logónkat, ezzel is jelezve, hogy hiteles vélemények szerepelnek Önről az Olcsóbbat.hu rendszerében.

A véleménykövető kód beillesztésével kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a boltok@olcsobbat.hu e-mail címen.

Belépés
A használat megkezdésével elfogadja az Olcsóbbat 2012. július 21-edikétől hatályos Általános Szerződési Feltételeit.

Mészáros Annamária

Tel.:+36 30 594 4178
E-mail:annamaria.meszaros@olcsobbat.hu

Elégedett ügyfeleink mondták:

  • „Az olcsobbat.hu oldallal ével óta tart az együttműködésünk. A közelmúltban jelentős fejlesztéseken ment át az oldal, ami csak az előnyükre vált. Az összehasonlító oldalak közül az egyik legmegbízhatóbb felület, ahol rugalmasan kezelik az egyedi kéréseket is. Remélem meg tudják tartani ezt a színvonalat és még sokáig tudunk együtt előre haladni.

  • Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.

  • Tavaly november óta vagyunk aktív felhasználói az Olcsobbat.hu ár-összehasonlító portálnak. Azóta is elégedett partnerként folyamatosan jelen vagyunk az oldalon, kiemelési beállításunkkal pedig még több vásárlót érünk el sikeresen. Kérdéseinket és problémáinkat gyorsan és rugalmasan kezelik, ezért a jövőben is szívesen dolgozunk az Olcsóbbat.hu csapatával.


Kiemelt partnerünk:

Együttműködő partnereink: