Olcsóbbat Vélemény program

Az Olcsobbat.hu weboldalt használók az árak összehasonlításán túl, döntésük meghozása előtt a boltról is igyekeznek megbízható információt szerezni.

Ha szeretné, hogy az Ön boltját még több vásárló értékelje, akkor csatlakozzon Vélemény-programunkhoz.

A programban résztvevő boltok vásárlói a vásárlást követő 8. napon e-mailes kérdőívben értékelhetik a bolt szolgáltatásait, illetve a megrendelt termékeket.

Csatlakozzon Ön is és kerüljön előnybe versenytársaival szemben!

Hogyan? A folyamat egyszerű:
  • általunk megadott véleménykövető kódot kérjük, illessze be saját oldalába, ehhez a beépítési útmutatót az Olcsóbbat.hu csapata biztosítja az Önök számára
  • a kód beépítése után kérdőívet küldünk az áruháza e-mail címéről, a bolttal és a termékkel kapcsolatban, a vásárlást követő 8. napon
  • kérdőívünkre tehát csak olyanok fognak válaszolni, akik ténylegesen vásároltak Öntől

Tegye ki logónkat, ezzel is jelezve, hogy hiteles vélemények szerepelnek Önről az Olcsóbbat.hu rendszerében.

A véleménykövető kód beillesztésével kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a boltok@olcsobbat.hu e-mail címen.

Belépés
A használat megkezdésével elfogadja az Olcsóbbat 2012. július 21-edikétől hatályos Általános Szerződési Feltételeit.

Mészáros Annamária

Tel.:+36 30 594 4178
E-mail:annamaria.meszaros@olcsobbat.hu

Elégedett ügyfeleink mondták:

  • A PC-Platinum Kft. (www.pcplatinum.hu) maximálisan elégedett az olcsobbat.hu szolgáltatásaival. illetve a kollégák hozzáállása is teljesen segítőkész és kielégítő minden alkalommal! Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek a szolgáltatásaikat, hiszen gyorsak, precízek és mindig azt kapjuk, amit várunk!

  • Tavaly november óta vagyunk aktív felhasználói az Olcsobbat.hu ár-összehasonlító portálnak. Azóta is elégedett partnerként folyamatosan jelen vagyunk az oldalon, kiemelési beállításunkkal pedig még több vásárlót érünk el sikeresen. Kérdéseinket és problémáinkat gyorsan és rugalmasan kezelik, ezért a jövőben is szívesen dolgozunk az Olcsóbbat.hu csapatával.

  • Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.


Kiemelt partnerünk:

Együttműködő partnereink: