Regisztrálok

Az Olcsóbbat.hu felhasználási feltételei

Az Olcsobbat.hu és Kirakat.hu oldalakat (továbbiakban Weboldalak) a ReachRise Digital Zrt. (Cg.: 01-10-142291, székhely: 1139 Budapest, Váci út 99-105. 3.em.) üzemelteti. Weboldalak a ReachRise Digital Zrt. szellemi terméke, mely egyben a licencének kizárólagos tulajdonosa, az oldalakon megjelenített és felöltött minden tartalom jogvédett!

A Weboldalak tartalma, mint adatbázison fennálló szerzői jog kizárólag a ReachRise Digital Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használható fel!

A ReachRise Digital Zrt. bármely szolgáltatásának igénybevételével Ön elfogadja az alábbiakban található, mindenkor érvényes Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), valamint az Adatvédelmi Tájékoztatót.

Aktuális ÁSZF-ek:

Korábbi ÁSZF-ek:

9 éve vagyunk a piacon és nagyon fontos számunkra a vevő elégedettsége, akik nélkül sehol nem lennénk. Ahhoz, hogy a vevő elégedett legyen, jó áron értékesíthető és jó ár-értékarányú termék kell! A kettő nem összekeverendő! A kettő kell, hogy érvényesüljön egyszerre... Viszont ahhoz, hogy megtaláljanak minket, mindenképpen kell hozzá egy profi partner! Saját mérések alapján az Olcsobbat.hu hozta a legjobb vevői statisztikát és kézzel fogható vásárlásokat egyben!

Traffipaxbolt

A PC-Platinum Kft. (www.pcplatinum.hu) maximálisan elégedett az olcsobbat.hu szolgáltatásaival. illetve a kollégák hozzáállása is teljesen segítőkész és kielégítő minden alkalommal! Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek a szolgáltatásaikat, hiszen gyorsak, precízek és mindig azt kapjuk, amit várunk!

Farkas Edit
pcplatinum.hu

Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.

Kozma Zoltán
eStock.hu

Kiemelt partnerünk