Regisztrálok

Vélemény program

Olcsóbbat Vélemény program

Az Olcsobbat.hu weboldalt használók az árak összehasonlításán túl, döntésük meghozása előtt a boltról is igyekeznek megbízható információt szerezni.
Ha szeretné, hogy az Ön boltját még több vásárló értékelje, akkor csatlakozzon Vélemény-programunkhoz.
A programban résztvevő boltok vásárlói a vásárlást követő 8. napon e-mailes kérdőívben értékelhetik a bolt szolgáltatásait, illetve a megrendelt termékeket.

Csatlakozzon Ön is és kerüljön előnybe versenytársaival szemben!

Hogyan?
A folyamat egyszerű:
1. általunk megadott véleménykövető kódot kérjük, illessze be saját oldalába, ehhez a beépítési útmutatót az Olcsóbbat.hu csapata biztosítja az Önök számára
2. a kód beépítése után class="dark s600"kérdőívet küldünk az áruháza e-mail címéről, a bolttal és a termékkel kapcsolatban, a vásárlást követő 8. napon
3. kérdőívünkre tehát csak olyanok fognak válaszolni, akik ténylegesen vásároltak Öntől

Tegye ki logónkat, ezzel is jelezve, hogy hiteles vélemények szerepelnek Önről az Olcsóbbat.hu rendszerében.

A véleménykövető kód beillesztésével kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a boltok@olcsobbat.hue-mail címen.

9 éve vagyunk a piacon és nagyon fontos számunkra a vevő elégedettsége, akik nélkül sehol nem lennénk. Ahhoz, hogy a vevő elégedett legyen, jó áron értékesíthető és jó ár-értékarányú termék kell! A kettő nem összekeverendő! A kettő kell, hogy érvényesüljön egyszerre... Viszont ahhoz, hogy megtaláljanak minket, mindenképpen kell hozzá egy profi partner! Saját mérések alapján az Olcsobbat.hu hozta a legjobb vevői statisztikát és kézzel fogható vásárlásokat egyben!

Traffipaxbolt

A PC-Platinum Kft. (www.pcplatinum.hu) maximálisan elégedett az olcsobbat.hu szolgáltatásaival. illetve a kollégák hozzáállása is teljesen segítőkész és kielégítő minden alkalommal! Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek a szolgáltatásaikat, hiszen gyorsak, precízek és mindig azt kapjuk, amit várunk!

Farkas Edit
pcplatinum.hu

Számos árumegosztó oldalt használtunk, az eStock.hu Webáruház népszerűsítésére. A megjelenítéstől számított pár napon belül a konverzió jelentősen növekedett. Bátran állítjuk, hogy a piacvezető megosztó oldalak közé tartoznak. Igen népszerű a vásárlóink körében, így alapértelmezetten minden webshop működéséhez ajánlott.

Kozma Zoltán
eStock.hu

Kiemelt partnerünk